Selecteer een pagina

Our Services

Hieronder vind je nog een aantal van onze diensten die wij leveren zowel aan ZZP’ers en MKB’ers. De mogelijkheden bij ons zijn oneindig! 

Retail

Heb jij altijd al gedroomd om een eigen winkel te starten? Wij helpen jou graag bij het realiseren van deze droom. Of heb je al een winkel? Vraag dan hoe wij jouw omzet kunnen verhogen!

Callcenter

Telefonische klantcontact is super belangrijk. Perspective is gespecialiseerd in het optimaal afhandelen van inkomend en uitgaand telefoonverkeer.  Wil jij ook een callcenter beginnen of juist je opdracht uitbesteden? 

Door2door

De conversie van huis-aan-huisverkoop is super hoog. Daarvoor gebruikt Perspective dit kanaal om producten en diensten als contracten en abonnementen aan de man te brengen.

What We Do Best

Wat wij het beste doen zijn wij zelf nog steeds niet helemaal uit. Ik denk vooral nieuwe markten leren kennen en deze veroveren en zo goed mogelijk doorvertalen aan anderen!

Branding

Laat jouw merknaam opvallen door online campagnes of juist telefonische of fysieke reclame. Wil jij jouw naam ook terugzien bij een festival of groot evenement?

Web Design

Zoek jij ook een mooi, modern en responsive website? Honderden ZZP’ers en MKB’ers zijn jou voor gegaan. Wij bespreken graag met jou jouw wensen.

Search Engine Optimization

Word online beter vindbaar. Sneller gevonden worden op zoektermen die jouw klanten gebruiken. 80% van de zoektermen staan binnen 12 maanden op de 1e pagina in zoekmachines.

h
Content Strategy

Heb jij een heldere doel voor ogen maar weet je niet hoe jezelf optimaal te uiten in woord en schrift? Investeer in het effectief communiceren met jouw klanten.

Bedrijfstructuur
Wij helpen jou graag met het opzetten van een heldere missie en visie. Een must voor elke startende en ervaren onderneming. Wij maken graag een waterdichte plan waar je nog alléén omhoog mee kan!
Business Consulting

Advies- en/of implementatie diensten voor jouw organisatie om de effectiviteit van jouw bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen te verbeteren. Perspective doet het allemaal.

Work with a Team of Talented Marketing Ninjas

Wij hebben alles in huis om jouw bedrijf naar een hogere niveau te tillen. Onze Marketing Ninja’s zijn van alle markten thuis. Of het nou gaat om het opschalen van jouw klantenbestand of juist het voorzien van extra personeel. Wij doen het allemaal met abnormale enthousiasme. That’s why they call us Marketing Ninja’s!

Fun Facts

Laten wij maar zwijgen over de aantal kopjes koffie die wij met onze klanten hebben weggeteerd!

Happy Clients

Completed Projects

Office Locations

Team Members

Webdesign at his finest

Zoals een echte Webdesign Ninja zich beaamt gebruiken ze verschillende elementen om hun taak te voltooien. In totaal maar liefst vijf elementen die zorg dragen voor een perfecte website voor jou. Inhoud, bruikbaarheid, zichtbaarheid, interactie en elegantie zijn dan ook de keyphrases om elke nieuwe website zo goed en mooi mogelijk te maken . Ben jij al overtuigd? Of wil je nog even sparren met onze Webdesign Ninja’s? Koffie staat klaar! 

What Our Clients Say!

Hieronder een aantal van onze klanten die met genoegen hun ervaring met jullie delen.

Ik kreeg plotseling teveel opdrachten binnen als webdesigner. Om de vertrouwen van mijn klanten niet te verliezen heb ik Perspective.nl en hun Marketing Ninja’s kunnen inschakelen die al het werk waar mijn handen tekort aan kwamen netjes hebben kunnen verwerken.

Jake Donavan

Designer, Elegant Webdesign

Als makelaar kreeg ik door de coronamaatregelen te weinig huizen binnen om te verkopen. Perspective heeft ons gelukkig bijgestaan bij het werven van nieuwe klanten hiervoor door middel van een online campagne. Dit ging razendsnel en accuraat. Ik raad daarom iedereen perspective aan!

Jessica Nielsen

CEO, Royal Home

Perspective.nl is dé serviceprovider voor energieverkopers. Via hun platform met proposities van A-label energieleveranciers verkoop ik nu met AVG-proof geworven leads. Goede vergoedingen met snelle uitbetaling in de vorm van een voorschot. Goede ondersteuning met hoge kwaliteit! 

Rozari Federar

Head Chef, Justcallit

Our Trademarked
Process & Workflow.

Omdat wij van bijna alle markten kennis hebben vanwege de vele samenwerkingen in het heden en verleden zijn wij een ideale sparringpartner om jou tot een nieuwe inzicht te laten komen.

Voor een succesvolle onderneming heb je een logische volgorde van activiteiten nodig die door de juiste mensen worden uitgevoerd om een, doel of visie, te kunnen bereiken. Houd ons in de gaten, want binnenkort zullen wij ook online marketing trainingen geven

Project Research

Wij nemen jouw marktonderzoek serieus onder de loep

Wireframes

Jouw visie duidelijk in kaart brengen met alle stappen

Connect

Verbinden met ontbrekende schakels en  leads

Development

Een responsive website met een mooie design van deze tijd

Let’s Work Together

Laten we samen jouw bedrijf naar een hogere niveau tillen. Onze marketing-experts staan jou graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.

Graag uw contactgegevens in uw bericht achterlaten!

8 + 8 =